Biologische producten

Gezond en lekker, biologische groente en fruit. Ècht absoluut onbespoten. Momenteel is het winter in de moestuin, dus verse produkten gaat nu niet lukken.

Wel veel soorten jam: blauwe bessenjam, tomatenjam, bramenjam, abrikozenjam, aardbeienjam, 4 vruchtenjam etc. Helaas is jam zonder suiker kort houdbaar. Voor suikerminderende gasten hebben we altijd wel een soort halfzoete jam. Deze jam bevat 60% minder suiker als "gewone" jam.

 

 

Daarom verkopen wij bij de receptie van onze natuurcamping - op heel kleine schaal - heerlijke onbespoten groente en fruit uit onze privémoestuin. Omdat onze moestuin niet zo groot is, kan het aanbod per dag verschillend zijn. We vragen u dan ook begrip voor het feit dat we onze moestuin echt privé willen houden. 

Biologische producten

We hebben een grote moestuin waar we niets, maar dan ook niets gebruiken dat naar gif riekt. Als we teveel oogst hebben, verkopen we dit op kleine schaal in de receptie. Uiteraard is dit in de zomermaanden vaker het geval dan in het voor- en najaar. In het winkeltje is ook jam te koop van onbespoten fruit en honing. De honing komt uit onze eigen bijenkasten, waaruit we rauwe, dus koud geslingerde honing halen.

Als de kippen goed in hun vel en veren zitten, leggen ze meer eieren dan we zelf kunnen eten. Als dit het geval is, verkopen we ze bij de receptie.