Corona update 7 mei 2021

Corona update 7 mei 2021

Deze update passen we aan zodra er veranderingen te melden zijn, check dus regelmatig even deze site !

Update 7 mei 2021

Iedere keer een stukje meer qua bezoekeres.  We verzoeken u altijd het aantal bezoekers per keer niet te overdrijven (zodat het voor de gasten om u heen ook leuk blijft)  maar u kunt vanaf vandaag weer en heel gezin ontvangen.

Update 19 april 2021

Lees dit stukje even helemaal aandachtig door........

Het is voor ons best lastig om gedegen keuzes te maken over bepaalde zaken. Bezoekers ontvangen is er daar eentje van. Daar we vertrouwen hebben in onze gasten, mag u vanaf heden MAXIMAAL 2 BEZOEKERS (een kleinkindje is dus ook een bezoeker) ontvangen maar wel met duidelijke regels:

 1.  U dient er zelf voor te zorgen dat u ook echt maximaal 2 bezoekers ontvangt. Met een heel gezin is dus nog steeds niet mogelijk. Spreek dus goed met familie en vrienden af dat ze u niet op de bonnefooi komen bezoeken. Het zou lullig zijn als uw beide kinderen met partner samen voor uw kampeermiddel staan. We moeten en zullen hier echt op handhaven want anders zijn we in overtreding.  
 2. Zorg dat uw bezoekers zich aan alle coronamaatregelen houden in het sanitair, receptie/winkeltje, pizzaoven etc. 
 3. Auto's van bezoekers hebben nooit toegang tot het landgoed. Zij kunnen desnoods parkeren aan de Pagnevaartdreef tussen het fietspad en de weg. Zorg wel dat de auto geen obstakel vormt. 

Laten we ons nog even aan de regels houden !

Zodra het mogelijk is dat u weer een heel gezin kunt ontvangen, laten we het hier direct weten. 

Verder hopen we dat u geniet van het prachtig ontluikende voorjaar.....................

 

Update 24 maart 2021

We hebben alle vaste gasten een mail gestuurd, mocht dit niet het geval zijn dan kan het zijn dat hij in de map ongewenste mail terecht is gekomen. 

Met rasse schreden nadert 1 april. Iedereen is toe aan een fijn kampeerseizoen. We kijken er heel erg naar uit om u allemaal weer te mogen verwelkomen.

Zojuist is er wederom een persconferentie geweest van demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. We hebben aandachtig geluisterd maar vakanties in het binnenland worden niet verboden.

Zoals het er nu uitziet gaan we dus op 1 april van start en kunt u heerlijk komen genieten.

Maar......zo lang de besmettingen op blijven lopen zullen we echter allemaal de volgende aanpassingen in acht moeten nemen. Deze regels leggen we niet graag op maar het is op dit moment niet anders. Veiligheid gaat voor alles. Deze regels hebben we niet zelf verzonnen maar worden door alle toeristenorganisaties verplicht gesteld om de reisbranche toch open te kunnen houden. 

We verzoeken u dan ook om u echt aan alle maatregelen te houden want alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we open mogen en open mogen blijven.

We zullen de belangrijkste “tijdelijke” aanpassingen hier onder benoemen. De eerste maatregelen zijn uiteraard de standaard regels maar de volgende regels zijn echt op ons landgoed toegespitst dus zeker zo belangrijk:

Mochten er veranderingen of versoepelingen komen, volg dan deze Corona-update op onze website. Hier zullen we deze aangeven.

 1. Heeft u klachten, hoe licht ook. Blijf thuis en laat u testen. De meeste van onze gasten zijn niet “piep” dus erg belangrijk dat u hierin uw verantwoordelijkheid neemt. 
 2. Hoest of nies in uw elleboog.
 3. Houd overal op het landgoed de 1,5 meter in acht, dus in receptie, wasserette, WIFI ruimte, grote sanitairgebouw en in "de Doos". 
 4. In tegenstelling tot eerdere berichten dient u in het sanitair ook een mondkapje te dragen. Uiteraard niet tijdens het tandenpoetsen maar het is echt verplicht om een mondkapje te dragen bij gebruik van toilet en tussen het douchen door. Bij controle door handhaving is dit erg belangrijk. 
 5. Geef elkaar de ruimte en wacht desnoods even buiten. Ga niet binnen staan wachten of bij staan kletsen maar doe dit op afstand buiten. Er is overal overkapte buitenruimte genoeg om even te wachten.
 6. Gebruik bij voorkeur het chemische toilet in uw caravan. 
 7. Doe de afwas bij uw kampeermiddel.
 8. Blijf zo kort mogelijk  in het sanitair gebouw en het kleine sanitair gebouwtje “de Doos”.
 9. De deuren en ramen in het sanitair staan open en de afzuigers staan er continu aan om een betere ventilatie te hebben.
 10. Was uw handen veelvuldig. We hebben afgelopen winter overal contactloze infrarood kranen geïnstalleerd om contactmomenten te verminderen en overal staan pompjes met zeep. 
 11. Begeleid jonge kinderen elke keer naar het sanitair, zij zijn te speels om de regels te beseffen. Dit zal even wat extra aandacht vergen maar is wel nodig. 
 12. Zoals overal in Nederland geldt ook op het landgoed de avondklok. Na 22.00 uur in de avond verzoeken we u niet meer buiten uw kampeermiddel te komen tenzij u gebruik wilt maken van de toiletten. Ga direct daarna terug naar uw kampeermiddel. 
 13. U kunt géén bezoekers ontvangen.  Alleen reeds ingeschreven gasten (of anders expliciet met ons afgesproken) hebben toegang. Dus ook is het niet toe gestaan om inwonende kinderen die niet ingeschreven staan te ontvangen. Als elke gast een aantal bezoekers zou ontvangen, hebben we geen zicht meer op het aantal gasten en dit is niet wenselijk.  De besmettingen zijn veel te hoog om anders dan ingeschreven gasten toe te laten !!!!! We snappen dat dit absoluut niet leuk is maar we worden hiertoe verplicht om de contactmomenten zo goed mogelijk te beperken. 
 14. Als u niet zonder hulp op kunt bouwen, mag u 1 of 2 helpers inschakelen maar overleg dit tevoren duidelijk met ons. Het is de bedoeling dat dit echt hulp is en geen verkapte "koffieklanten". 
 15. Ga niet bij een andere gast in het kampeermiddel zitten, maar klets buiten op afstand bij.
 16. We nemen voor het voorseizoen geen nieuwe gasten meer aan, Dus ook niet voor Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. 
 17. Ook buitenlandse gasten uit andere europese landen kunnen we helaas niet toe laten. 

Deze regels zijn een herhaling van zetten van het begin van vorig seizoen, en we hadden het ook graag anders gezien maar hoe eerder alles onder controle is door enerzijds voorzichtigheid en anderzijds de snelle uitbreiding van het aantal prikken des te eerder alles weer "normaal" zal zijn. 

We danken u voor het lezen van dit uitgebreide bericht en hopen u allen in de best mogelijke gezondheid te kunnen ontvangen