Plattegrond Landgoed de Wildert Bosschenhoofd

De bovenkant is het noorden, de onderkant is het zuiden.

Elke plaats bij ons is uniek, allemaal anders !

"Natuurcamping, charmecamping, boscamping, groene camping" het is allemaal op ons van toepassing. U ziet, ruikt, proeft en ervaart het karakter pas als u het meemaakt !

Zoals u onder de plattegrond kunt zien, is Landgoed de Wildert een groene camping. Tussen Bosschenhoofd en Hoeven, liggen wij buiten de bebouwde kom in het westelijke deel van Noord-Brabant. Het landgoed heeft veel variatie in struiken en bomen daar de stichter ooit in 1894 boomkweker was. Door deze verscheidenheid in vegetatie is geen plaats ons het zelfde. U treft bij ons dan ook geen gelijke laantjes met plaatsen. 

Plattegrond seizoen 2023.png

Foto gemaakt vanuit een luchtballon op 5 juli 2017

Dus....echt groen

Op 5 juli 2017 hebben we samen met vriendjes uit Oudenbosch een ballonvaart gemaakt. Toevallig stond de wind in noordelijke richting, dus de wind bracht ons precies boven het landgoed. Stoer want sturen is nauwelijks mogelijk. We hadden dus alle tijd om veel foto's te maken.

Het landgoed zien vanuit de lucht was een hele aparte ervaring. Dan zie je pas hoe groen de omgeving is. We zouden het knap vinden als u precies onze contouren aan kunt geven.

Voor de zonliefhebbers zijn er genoeg plaatsen om van de zon te genieten.

Met dank aan Hetty en Lauran !