De omgeving in West-Brabant

Wat is er zoal te doen in de buurt van Bosschenhoofd ?

Wandelen, fietsen, maar nog zo veel meer...

Bosschenhoofd is gelegen in de gemeente Halderberge in het westen van Noord-Brabant.....

Van de Basiliek, Arboretum en Parelpad in Oudenbosch, tot allerlei streekprodukten bij boerderijen en kwekerijen. In de omgeving van Landgoed de Wildert is enorm veel te doen en te verkrijgen. Met de tips op deze pagina doet u alvast inspiratie op voor een afwisselend weekend of actieve vakantie.

Een rustieke camping zonder fratsen.

Bezienswaardigheden

Verken de omgeving rond Landgoed De Wildert

 • Uitgebreide folderpost in receptie

  Uitgebreide folderpost in receptie

  Uitgebreide folderpost in receptie

  In onze receptie treft u foldermateriaal aan van veel activiteiten, restaurants en andere bezienswaardigheden. Bezoekt u zelf iets waar u gecharmeerd van bent? Vraag dan of u een stapeltje folders mee mag nemen, zodat de andere gasten deze ook kunnen doornemen! 

  Tevens is er een grote boekenkast in de receptie met allerlei leesvoer.

  Bekijk
 • Alle toeristische informatie uit Halderberge online

  Alle toeristische informatie uit Halderberge online

  Alle toeristische informatie uit Halderberge online

  Van de basiliek en arboretum in Oudenbosch tot het Parelpad. Op deze site krijgt u alle relevante informatie over de aantrekkelijke zaken in Halderberge. Tevens staan er op deze site wandel- en fietsroutes. Kortom alles wat u niet wilt of mag missen op een overzichtelijke plaats. Ook de website visit halderberge neemt u mee naar de fijne dingen in Bosschenhoofd, Hoeven, Oudenbosch en Oud-Gastel.

  Bekijk
 • Fietsen

  Fietsen

  Fietsen

  Wat een ander al heeft uitgestippelt hoeven wij niet opnieuw te doen....................

  Er zijn rond het landgoed in en om de gemeente Halderberge, legio fiets- en wandel mogelijkheden. Mooie verharde fietspaden maken het een feestje om te fietsen. Stippel uw route uit met de handige fietsknooppuntenplanner van de ANWB of ook een fijne site fietsnetwerk.nl

  Bekijk
 • Wandelen

  Wandelen

  Wandelen

  Elk jaargetijde heeft zo zijn charmes of het nu het ontluikende groen in het voorjaar is of de heide die in bloei staat.....

  Door enthousiaste wandelende gasten zijn we gewezen op de site van Natuurmonumenten. Zij hebben een schitterende site met hele duidelijke wandel- en fietsroutes. Download hun App en u kunt overal goed geinformeerd rondwandelen met uw wandelschoenen of kaplaarzen. De kaarten en beschrijvingen zijn duidelijk en bij op diverse punten geeft uw telefoon nog extra informatie. De bovengenoemde gasten waren gecharmeerd van de Koepelroute, een wandelroute in de buurt van Zundert 

  Bekijk

Prachtige seizoensplaatsen, ruime keuze !

Het is nu de perfecte tijd om uit te zoeken voor volgend seizoen.

Een seizoenplaats 6 Volle maanden genieten

In april plaatst u op uw gemak de caravan met voortent. Geen gestress meer tussendoor. Pas eind september weer inpakken. Gemak dient de mens.

Kom een dezer weken gewoon een keertje kijken. U kunt dan op uw gemakje kijken waar u het liefst zou willen staan. De natuur is nu prachtig en u kunt goed bekijken waar de zon voor u het gunstigst staat. Als u ons even een belletje vantevoren geeft, nemen we de tijd om u alles uit te leggen.