Kom tot rust tijdens het kamperen

Waar rust en natuur samenkomen. Rustige natuurcamping in West-Brabant

Kamperen in een rustige omgeving

De natuurcamping bij uitstek voor de sportieve 40+ en 50+

Al bij de entree van het landgoed begint de rust. Om vast te wennen, gaat het entreehek langzaam voor u open. Het prachtige groen en vogels zorgen voor een natuurlijke deken. Heel vaak horen we de uitdrukking: "het voelt als thuiskomen", dit beschouwen we toch wel als een compliment. Eens vertrok een Amerikaan met de woorden: "you live in paradise", we konden dit alleen maar beamen. Ook u kunt dit gelukzalige gevoel een heel seizoen meebleven....

Kom gewoon een keertje kijken dan zult u versteld staan van het feit dat je niet ver weg hoeft om in vakantiesferen te komen op onze boscamping.

Steeds meer mensen uit de omgeving nemen een seizoensplaats om toch heerlijk tot rust te kunnen komen. Zo thuis voor post of een oppasklus............

 

 

Natuurcamping

Onze mogelijkheden

 • Hemelvaartarrangement

  Hemelvaartarrangement

  U kunt er voor kiezen om tijdens dit weekeinde mee te fietsen met de fietsvierdaagse.

  Van woensdag 20 mei t/m zondag 24 mei (vertrek pas na het avondeten op zondag)

  Het Hemelvaartweekend is lekker lang en als u dan ook nog graag fietst dan zit u hier helemaal goed. Wij hebben een speciaal fietsvierdaagse arrangement voor € 110,00 , 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel, elektra, en warme douches. Let op: exclusief toeristenbelasting van € 1,15 p.p.p.n.) U hoeft pas te vertrekken na het uitrijden van uw laatste fietsroute op zondag. Of...............u boekt een nachtje bij en blijft lekker tot maandag zonder dat u dan in de file valt.

 • Kort Kamperen

  Kort Kamperen

  Rustig genieten van de natuur op onze camping

  Van één nacht tot één maand

  Heerlijk kamperen op ons rustige landgoed is puur genieten. Raadpleeg onze prijslijst voor de tarieven. Misschien bevalt het u wel zo goed dat u langer blijft dan gepland!

 • Seizoensplaatsen

  Seizoensplaatsen

  Hoe langer, des te voordeliger u kampeert

  Zes maanden genieten

  Slechts één keer uw caravan of tent opzetten en vervolgens een heel kampeerseizoen genieten van de rust en de natuur: het kan met onze voordelige seizoensplaatsen.

 • Back to basic

  Back to basic

  Kom tot rust: kamperen zonder elektra

  Extreem rustig kamperen

  De Zwaluw is een prachtig, beschut gelegen veld met lekker veel gras en volop vrij zicht. Naast u scharrelen de ezels rond.

  • U weet niet half hoe mooi het hier is

   De mooiste opmerking die we regelmatig horen is dat mensen hier makkelijk aarden. Het duurt altijd even maar als u de rust toelaat is het heerlijk.

  • U weet niet half hoe mooi het hier is
  • U weet niet half hoe mooi het hier is
  • U weet niet half hoe mooi het hier is
  • U weet niet half hoe mooi het hier is

Vogelsoorten op onze natuurcamping

De afgelopen 50+ jaar hebben we zelf dit lijstje aan vogels gezien of gehoord.  Als u dit lijstje nog aan kunt vullen, graag.....

koolmees-pimpelmees-zwarte mees-zwartkop mees-kuifmees-staartmees-merel-zanglijster-nachtegaal-grote bonte specht-zwarte specht-groene specht-boomklever-boomkruiper-heggemus-kraai-kauw-vlaamsche gaai-ekster-buizerd-bosuil-ransuil-nachtzwaluw-houtsnip-fazant-sperwer-groenling-vink-wespendief-winterkoninkje-gekraagde roodstaart-roodborst-witte kwikstaart-houtduif-bonte vliegenvanger-keep-tortelduif-wielewaal-goudhaantje-russische smeerwortel bokking 14