Restaurant de Haard

U hoeft niet ver van het landgoed om culinair verwend te worden.

Vanwege de Coronacrisis is uiteraard de Haard ook gesloten. De verplichte tijd is besteed aan het opknappen van het restaurant. Binnen is alles opgefrist en buiten is het terras grondig aangepakt, zoals flinke snoeiwerkzaamheden, het verbeteren van het straatwerk, het vervangen van het speeltuintje en het plaatsen van zonwerende doeken zodat u ook lekker in de schaduw kunt genieten. Daar er nu nog niet gezamenlijk gegeten mag worden kunt u vanaf binnenkort maaltijden laten bezorgen of u kunt heerlijk boxen afhalen zodat u thuis lekker culinair kunt genieten https://www.restaurantdehaard.nl/bezorgenafhalen.

Aan de voorzijde van Landgoed De Wildert vindt u Restaurant De Haard

Een voortreffelijk en rustig gelegen restaurant met de meest uiteenlopende mogelijkheden qua eten. Van een kopje warme chocolademelk na een fixe wandeling tot een vijf gangen verrassingsmenu waar u de keuze geheel aan de kok kunt laten. Dus geen keuzestress.................

Het is altijd verstandig om te reserveren info@restaurantdehaard.nl of telefoon nummer 0165-313800.

Als u op de groene link in de eerste regel klikt, kunt u ook direct het menu zien.

  • Restaurant de Haard

   Verwennerij

   Binnen in het restaurant culinair tafelen of heerlijk op het zonnige terras de dag fijn afsluiten.

   Voor iedere smaak een hoop lekkers.

  • Restaurant de Haard
  • Restaurant de Haard
  • Restaurant de Haard
  • Restaurant de Haard

Restaurant de Haard

Genieten van heerlijke gerechten

Geniet van een ontspannen lunch, een high tea, een verrukkelijk diner of van een gezellige borrel op het terras. U kunt zes dagen in de week bij de Haard terecht van 's morgens 10.00 uur tot 00.00 uur. Wilt u direct reserveren? Bel dan 0165-313800.