Camping prijslijst

Een idyllische plek om heerlijk tot rust te komen.

Een fijne natuurcamping met veelal 50+ gasten..................

U hoeft niet ver weg om een vakantiegevoel te krijgen. Nederland is vaak ondergewaardeert en dat is zonde. Op onze prachtige ruime natuurcamping kunt u heerlijk genieten en ontsnappen aan de hectiek van alle dag. 

Zonder reservering kunt u bij ons niet terecht !

Vanwege de rust voor andere gasten kunt u bij ons niet voor een nacht of een weekend reserveren. Soms kunnen we hier op een uitzondering maken maar dit beslissen we dan per aanvraag. 

We hebben nog een beperkt aantal eekhoorntjesarrangementen beschibaar. Dit is een 14-dagen arrangement. Lees de details door op foto of de link te klikken. 

Voor het seizoen 2022 hebben we geen seizoenplaatsen meer beschikbaar. U kunt al wel een  seizoenplaats voor het seizoen 2023 uit komen zoeken. Bij interesse verzoeken we u om daags tevoren een afspraak te maken. We maken dan tijd om onder het genot van een kopje koffie of kruidenthee buiten op gepaste afstand even kennis maken en leggen u dan de belangrijkste dingen uit. Hierna kunt op uw gemak een prachtige plaats uitzoeken. Neem dus voor de zekerheid een paar goede schoenen en een lekkere dikke jas mee. U kunt ons voor een afsrpaak gewoon even bellen 06-53298082. Ook op zaterdag en zondag is een afspraak maken mogelijk".

Landgoed De Wildert is een fijne, gemoedelijke, natuurcamping met voornamelijk 50+ gasten , met ruime keuze uit prachtige plaatsen. U kunt bij ons terecht met caravan, tent, kleine camper, tenttrailer, vouwwagen en fiets. De camping is erg bosrijk, maar heeft daarnaast ook voldoende plaatsen voor zonliefhebbers.

Kom gewoon een  keertje kijken, onze receptie/winkeltje bij de ingang is altijd geopend dus u kunt daar een plattegrondje meenmenen. Mochten we niet in de buurt zijn dan kunt u ons bellen 06-53298082 zodat we naar u toe kunnen komen. 

Voor gasten die het gedoe met opbouwen en afbreken beu zijn, hebben we zeer aantrekkelijke seizoenplaatsen