Camping prijslijst

Een idyllische plek om heerlijk tot rust te komen.

Een fijne natuurcamping met veelal 50+ gasten..................

U hoeft niet ver weg om een vakantiegevoel te krijgen. Nederland is vaak ondergewaardeert en dat is zonde. Op onze prachtige ruime camping kunt u heerlijk genieten en ontsnappen aan de hectiek van alle dag. 

Kom heerlijk een week of langer genieten.............Gasten die bij ons verblijven maken niet zelden de vergelijking met Zuid-Frankrijk. Wilt u ook genieten van de serene rust op ons prachtige landgoed, aarzel dan niet !  

Reserveren is dit jaar echt nodig. Reserveren kan alleen telefonisch en niet per mail.

We gaan op safe ! 

U bent  van harte welkom zoals u gewend bent.............MAAR dan wel met enkele aanpassingen. Uiteraard zorgen wij voor alle maatregelen om Corona buiten de deur te houden, maar dit kunnen we alleen samen.  En om voor iedereen een veilige omgeving te kunnen garanderen, kunt u in de maanden september en oktober alleen vanaf 3 nachten reserveren (Indian Summer aanbieding). Zo houden we de roulatie zo laag mogelijk om de veiligheid voor u en alle andere gasten te kunnen behouden. Tevens zorgt dit voor de rust die u van ons gewend bent. Kom gewoon een keertje langs om zelf te ervaren hoe heerlijk het hier is. Vanaf 28 nachten kunt u een specifieke plaats uitzoeken, als u korter verblijft kunt u bij aankomst kiezen uit de dan beschikbare plaatsen. 

Daar wij de roulatie van plaatsen het liefst zo laag mogelijk houden, hebben we een erg aantrekkelijk aanbieding voor 28 nachten gemaakt, zodanig dat het zelfs de moeite is als u niet de volledige periode zou verblijven. 

Ook met jonge kindjes is ons landgoed een zalige plaats om te verblijven. We hebben een klein speeltuintje en onze ezels zijn echte knuffelkonten. 

Een nacht of twee nachten kan dus dit jaar simpelweg niet. Gasten die al eerder een reservering gedaan hebben, kunnen uiteraard wel gewoon de gereserveerde periode komen genieten. 

Het ontvangen van bezoekers kan weer maar overdrijf het aantal niet en zorg dat u uw bezoekers zich aan alle voorzorgsmaatregelen houden. 

Landgoed De Wildert is een fijne, gemoedelijke, natuurcamping met voornamelijk 50+ gasten , met ruime keuze uit prachtige plaatsen. U kunt bij ons terecht met caravan, tent, camper, tenttrailer, vouwwagen en fiets. De camping is erg bosrijk, maar heeft daarnaast ook voldoende plaatsen voor zonliefhebbers.

Kom gewoon een  keertje kijken, onze receptie/winkeltje bij de ingang is altijd geopend dus u kunt daar een plattegrondje meenmenen. Mochten we niet in de buurt zijn dan kunt u ons bellen 06-53298082 zodat we naar u toe kunnen komen. 

Voor gasten die het gedoe met opbouwen en afbreken beu zijn, hebben we zeer aantrekkelijke seizoenplaatsen

 


 

Prijzen 2020..... Aangepaste prijslijst, in 2020 geen losse nachten mogelijk !

Per nacht

 • Kampeerplaats

  • 2 personen
   € 24,- per nacht
  • Extra persoon
   Extra auto
   + € 4,-
   + € 5,-
 • Fietser

  • 1 persoon
   € 12,- per nacht
  • Extra persoon
   + € 4,-
 • Bezoekers & Logées

  • 1 bezoeker € 2,- per dag
  • 1 Logé (in uw kampeermiddel) € 4,- per nacht

* Kampeerplaats =  2 personen, 1 auto, 1 caravan of tent of camper en het gebruik van warme douhes.

Alle prijzen in onze prijslijst zijn exclusief toeristenbelasting van € 1,15 p.p.p.n.

De tarieven lopen van 13.00 uur de dag van aankomst tot 12.00 uur de dag van vertrek.

Arrangementen & aanbiedingen - prijzen exclusief toeristenbelasting van € 1,15 p.p.p.n.

Alleen geldig bij reservering vooraf

 • Ontvlucht de stress week

  7 dagen genieten

  Een heerlijke week kamperen op ons prachtige landgoed. We hebben een aantrekkelijke prijs gemaakt. Langer kan uiteraard ook ! U kan zelf de begin dag bepalen. Kampeerplaats = 2 personen, 1 auto, 1 kampeermiddel, elektra en warme douches. * Let op exclusief toeristenbelasting van € 1,15 p.p.p.n.

  € 168,00
 • Vier-weken-arrangement (28 nachten)

  periode naar keuze

  Vier volle weken kamperen op een zelfgekozen moment, dus 28 nachten. Deze prijs is exclusief toeristenbelasting. Deze bedraagt € 1,15 p.p.p.n (u hoeft alleen de toeristenbelasting te betalen over de nachten dat u daadwerkelijk overnacht).

  € 448,-
 • Neem contact op

  Vul het aanvraagformulier in

  We vertellen u graag alles over onze arrangementen.

  Meer informatie?

Regelmatig voegen we nieuwe aanbiedingen toe, kijk hiervoor regelmatig op deze site.

Deze arrangementen gelden voor 2 personen

All-in* = 2 personen, 1 caravan of tent of camper, 1 auto, 50 KWh. elektra per maand, warme douches en Toeristenbelasting gemeente Halderberge.