Camping prijslijst

Een idyllische plek om heerlijk tot rust te komen.

Een fijne natuurcamping met veelal 50+ gasten..................

Genieten en verder helemaal niets.............

LET OP: ZONDER RESERVERING KUNT U BIJ ONS NIET TERECHT !

De magie van het bos, in elk jaargetijde..........

Het reserveren van een enkele nacht of een weekend is niet mogelijk vanwege de rust. Soms kunnen we in bepaalde gevallen hier een uitzondering op maken, maar dit bekijken we per aanvraag. Wel is het mogelijk om te reserveren vanaf een week of langer

Zie hier ons eekhoorn-arrangement voor een week. 


 

Het is nu de uitgelezen periode om te komen kijken voor een seizoenplaats 2024. 

Daar er veel belangstelling is, verzoeken we u om bij interesse daags tevoren een afspraak te maken. We maken dan tijd om onder het genot van een kopje koffie of kruidenthee buiten op gepaste afstand even kennis maken en u te enthousiasmeren. Neem dus voor de zekerheid een warme jas en paar goede schoenen mee. U kunt ons voor een afspraak gewoon even bellen 06-53298082.

 


Landgoed De Wildert is een fijne, gemoedelijke, natuurcamping met voornamelijk 50+ gasten (voor tieners hebben we geen voorzieningen) met ruime keuze uit prachtige plaatsen. U kunt bij ons terecht met caravan (normale maat, dus met een hele grote of onverzorgde caravan kunt u bij ons niet terecht), tent, kleine camper, tenttrailer, vouwwagen en fiets. De camping is erg bosrijk, maar heeft daarnaast ook voldoende plaatsen voor zonliefhebbers. Vanwege de rust voor andere gasten kunt u uiterlijk om 20.00 uur op de dag van aankomst arriveren.

We krijgen steeds meer vragen over arbeidsmigranten, dus voor gasten die dit van belang vinden : "Wij laten géén arbeidsmigranten toe op het landgoed".

Tevens kunnen wij alleen gasten ontvangen die om reden van vakantie bij ons willen verblijven. Dus het is niet toegestaan om bij ons te verblijven als u geen andere woonruimte heeft. Ook als u elders ingeschreven staat kunt u niet permanent bij ons verblijven. Ook niet voor een kortere periode.