Camping prijslijst

Een idyllische plek om heerlijk tot rust te komen.

Een fijne natuurcamping met veelal 50+ gasten..................

U hoeft niet ver weg om een vakantiegevoel te krijgen. Nederland is vaak ondergewaardeert en dat is zonde. Op onze prachtige ruime natuurcamping kunt u heerlijk genieten en ontsnappen aan de hectiek van alle dag. 

Het is nu de perfecte tijd om een seizoenplaats voor het seizoen 2021 uit te zoeken. De prijs is erg aantrekkelijk en u heeft nu nog keuze uit verschillende plaatsen. U kunt nu dus nog rekening houden met uw eigen voorkeuren qua zon en bijvoorbeeld het sanirair gebouw. Vanaf 1 april 2021 kunt u weer heerlijk komen genieten van ons prachtige landgoed en als u ons daags tevoren een belletje geeft dan maken we tijd voor een kopje koffie of kruidenthee. We leggen u dan de belangrijkste zaken uit. Uiteraard doen alles buiten en op gepaste afstand. Gelieve voor een afspraak te bellen 06-53298082 want onze mail lezen we slechts een paar keer per dag. 

Landgoed De Wildert is een fijne, gemoedelijke, natuurcamping met voornamelijk 50+ gasten , met ruime keuze uit prachtige plaatsen. U kunt bij ons terecht met caravan, tent, camper, tenttrailer, vouwwagen en fiets. De camping is erg bosrijk, maar heeft daarnaast ook voldoende plaatsen voor zonliefhebbers.

Kom gewoon een  keertje kijken, onze receptie/winkeltje bij de ingang is altijd geopend dus u kunt daar een plattegrondje meenmenen. Mochten we niet in de buurt zijn dan kunt u ons bellen 06-53298082 zodat we naar u toe kunnen komen. 

Voor gasten die het gedoe met opbouwen en afbreken beu zijn, hebben we zeer aantrekkelijke seizoenplaatsen