Camping prijslijst

Een idyllische plek om heerlijk tot rust te komen.

Een fijne natuurcamping met veelal 50+ gasten..................

Bent u een echte rustzoeker, lekker fietsen en wandelen ? 

De magie van het bos, in elk jaargetijde..........

Hoewel we nu gesloten zijn is het uiteraard wel mogelijk om een seizoensplaats voor het seizoen 2023 uit te komen zoeken (ook op zondag). Dus bent u met z'n tweetjes zonder huisdieren, zoekt u rust en heeft u een gewone toercaravan, dan nodigen we u uit..........

Nu is het een fijne tijd om een  seizoenplaats voor het seizoen 2023 uit te komen zoeken bij landgoed de Wildert te Bosschenhoofd.

Ons verzoek is om bij interesse daags tevoren een afspraak te maken. We maken dan tijd om onder het genot van een kopje koffie of kruidenthee buiten op gepaste afstand even kennis maken en u te enthousiasmeren.  Neem dus voor de zekerheid en warme jas en  een paar goede schoenen mee. U kunt ons voor een afspraak gewoon even bellen 06-53298082. Ook op zaterdag en zondag is een afspraak maken mogelijk".


Landgoed De Wildert is een fijne, gemoedelijke, natuurcamping met voornamelijk 50+ gasten (voor tieners hebben we geen voorzieningen) met ruime keuze uit prachtige plaatsen. U kunt bij ons terecht met caravan (normale maat, dus met een hele grote of onverzorgde caravan kunt u bij ons niet terecht), tent, kleine camper, tenttrailer, vouwwagen en fiets. De camping is erg bosrijk, maar heeft daarnaast ook voldoende plaatsen voor zonliefhebbers. Vanwege de rust voor andere gasten kunt u uiterlijk om 20.00 uur op de dag van aankomst arriveren.

We krijgen steeds meer vragen over arbeidsmigranten, dus voor gasten die dit van belang vinden : "Wij laten géén arbeidsmigranten toe op het landgoed".

Tevens kunnen wij alleen gasten ontvangen die om reden van vakantie bij ons willen verblijven. Dus het is niet toe gestaan om bij ons te verblijven als u geen andere woonruimte heeft. Ook als u elders ingeschreven staat kunt u niet permanent bij ons verblijven. Ook niet voor een kortere periode.