Camping prijslijst

Een idyllische plek om heerlijk tot rust te komen.

Een fijne natuurcamping met veelal 50+ gasten..................

U hoeft niet ver weg om een vakantiegevoel te krijgen. Nederland is vaak ondergewaardeert en dat is zonde. Op onze prachtige ruime natuurcamping kunt u heerlijk genieten en ontsnappen aan de hectiek van alle dag. 

 

Zonder reservering kunnen we u helaas niet ontvangen. 

Dit seizoen nemen we geen gasten aan voor kortere periodes, dus ook niet voor een weekeinde. In september alleen vanaf 1 week of langer. Dit om de rust te garanderen voor onze gasten, het is overal al hectisch genoeg in de wereld. Voor een weekeinde is reserveren dus niet mogelijk. Qua bezetting zullen we dus niet elke plaats benutten. Niet commercieel, wel veilig en het zorgt voor de rust die u van ons gewend bent. Maar heeft u de tijd om wat langer weg te kunnen dan hebben we mogelijkheden genoeg. 

Vanaf twee weken hebben we het aantrekkelijke Eekhoorn arrangement. U kunt dan zelf een plaats uitzoeken uit de beschikbare plaatsen. U kunt er uiteraard voor kiezen om langer te willen verblijven. Dit hoeft dan niet perse met een volle week. U kunt dan ook het arrangement verlengen met enkele dagen. 

Landgoed De Wildert is een fijne, gemoedelijke, natuurcamping met voornamelijk 50+ gasten , met ruime keuze uit prachtige plaatsen. U kunt bij ons terecht met caravan, tent, camper, tenttrailer, vouwwagen en fiets. De camping is erg bosrijk, maar heeft daarnaast ook voldoende plaatsen voor zonliefhebbers.

Kom gewoon een  keertje kijken, onze receptie/winkeltje bij de ingang is altijd geopend dus u kunt daar een plattegrondje meenmenen. Mochten we niet in de buurt zijn dan kunt u ons bellen 06-53298082 zodat we naar u toe kunnen komen. 

Voor gasten die het gedoe met opbouwen en afbreken beu zijn, hebben we zeer aantrekkelijke seizoenplaatsen