Seizoenplaats 2024

Kom nu kijken....

Voornamelijk 50+

Genieten van het bos in al haar facetten..............

We merken dat veel mensen de wereldsituatie (Oekraïne en Israël) bedenkelijk en zorgelijk vinden en  de zekerheid en veiligheid zoeken in eigen land. Dit in combinatie met al het natuurgeweld deze zomer, zorgt voor veel extra aanvraag. U bent zeker van een fijne en rustige plaats en met relatief weinig reistijd heeft u toch het vakantiegevoel.

Als u ons daags te voren een belletje geeft, zorgen wij dat we de tijd nemen om onder het genot van een kopje koffie of kruidenthee de belangrijkste dingen uit te leggen en u te enthousiasmeren voor onze prachtige natuurcamping. Dus bent u met (max.) 2 personen, zonder huisdieren, houdt u van rust en heeft u een gewone toercaravan, dan nodigen we u uit om te komen kijken voor een seizoenplaats 2024 op landgoed de Wildert te Bosschenhoofd.

6 maanden genieten

Relatief dicht bij huis en toch heerlijk vertoeven in de West-Brabantse buitenlucht, het is dichterbij als u denkt.

Waarom zou u een seizoenplaats overwegen ?

  1. U hoeft niet ver om een vakantiegevoel te krijgen
  2. We hebben een ruime keuze uit prachtige kampeerplaatsen waarbij u zelf rekening kunt houden met uw voorkeuren
  3. Veel rust en ruimte
  4. Absoluut schoon sanitair
  5. Veel fietspaden in de omgeving
  6. U bent zo thuis voor de post of uw was
  7. Heerlijk maar 1 keer het gedoe van opzetten en ook maar 1 keer aan het einde van het seizoen
  8. Vaak staat een caravan ongebruikt in een stalling of schuur, zonde toch? We bieden alleen plaats aan een gewone maat caravan. Hele grote en onverzorgde caravans kunnen wij helaas niet toe laten. 

Landgoed de Wildert als vaste basis belet u niet om af en toe uw carvan mee te nemen voor een verbijf in het buitenland. 

"Lente, Zomer, Herfst of Winter" u kunt bij elk jaargetijde komen kijken voor een seizoensplaats. Ons telefoonnummer is 06-53298082 voor info of het maken van een afspraak. Doe een paar stevige schoenen aan en een dikke jas aan.