Eekhoorn arrangement in Brabant

Een week heerlijk genieten op het prachtige landgoed voor 2 personen

Geen gedoe in de file maar snel ontspannen in de bossen

Met z'n tweetjes heerlijk vertoeven op landgoed de Wildert in Bosschenhoofd, het kan nog....................

Onze natuurcamping in West-Brabant is een vredige plaats om te ontspannen. We reserveren geen plaatsen voor een paar nachten of een weekend maar we hebben vanaf juni weer de mogelijkheid om dit eekhoorn-arrangement te reserveren. 

U kunt bij ons heerlijk komen genieten van ons fijne Eekhoornarrangement met uw tent, toercaravan of kleine camper. Bij aankomst kunt u kiezen uit de beschikbare plaatsen en rekening houden met uw eigen voorkeuren qua zon en bijvoorbeeld sanitair. Pas bij aankomst kunnen we zeggen welke plaatsen er op dat moment beschikbaar zijn. U kunt zelf bepalen op welke dag van de week u aan wilt komen. 

De kosten voor dit arrangement  per week zijn inclusief 1 of 2 personen, 1 kampeermiddel, 1 auto en gebruik van warme douches € 217,00 (let op exclusief toeristenbelasting en elektra).

De aankomst- en vertrektijd laten we aan u zelf over. Lekker bijtijds aankomen en vertrekken zonder de tijdstress van uur en tijd.......

U kunt er uiteraard voor kiezen om langer te willen verblijven. Dit hoeft dan niet perse met een volle week. U kunt dan ook het arrangement verlengen met enkele dagen. 

Heeft u nog vragen dan kunt u ons altijd bellen 06-53298082.

  • Eekhoorn arrangement

   Last Minute

   Rust

   West-Brabant

   Natuurcamping

  • Eekhoorn arrangement
  • Eekhoorn arrangement
  • Eekhoorn arrangement
  • Eekhoorn arrangement