Biologische producten

Gezond en lekker, biologische groente en fruit, écht absoluut onbespoten. Heel erg afhankelijk van het weer, de tijd en de medewerking van of strijd tegen bepaalde beestjes, oogsten we kleine hoeveelheden groenten en fruit uit onze moestuin. Dit verkopen we dan in de receptie/ het winkeltje.

 

Vanaf eind mei is er ook weer absoluut koudgeslingerende, dus rauwe honing van het landgoed verkrijgbaar. In deze honing zitten nog alle goede enzymen die heilzaam kunnen zijn voor o.a. de huid. 

Ook alweer veel soorten jam: blauwe bessenjam, tomatenjam, bramenjam, abrikozenjam, aardbeienjam, 4 vruchtenjam etc. Helaas is jam zonder suiker kort houdbaar. Voor suikerminderende gasten hebben we altijd wel een soort halfzoete jam. Deze jam bevat 60% minder suiker dan "gewone" jam. Daarom verkopen wij bij de receptie van onze natuurcamping - op heel kleine schaal - heerlijke onbespoten groente en fruit uit onze privémoestuin. Omdat onze moestuin niet zo groot is, kan het aanbod per dag verschillend zijn. We vragen u dan ook begrip voor het feit dat we onze moestuin echt privé willen houden. 

Biologische producten

We hebben een grote moestuin waar we niets, maar dan ook niets gebruiken dat naar gif riekt. Als we teveel oogst hebben, verkopen we dit op kleine schaal in de receptie. Uiteraard is dit in de zomermaanden vaker het geval dan in het voor- en najaar. In het winkeltje is ook jam te koop van onbespoten fruit en honing. De honing komt uit onze eigen bijenkasten, waaruit we rauwe, dus koud geslingerde honing halen.

Als de kippen goed in hun vel en veren zitten, leggen ze meer eieren dan we zelf kunnen eten. Als dit het geval is, verkopen we ze bij de receptie.

  • Wat is eten toch lekker

   We mogen zelf graag eten. Zeker in de zomermaanden is er op en rondom het landgoed van alles te krijgen op eetgebied.

  • Wat is eten toch lekker
  • Wat is eten toch lekker
  • Wat is eten toch lekker
  • Wat is eten toch lekker