Absoluut schoon sanitair

Altijd spic en span

Voor veel gasten èèn van de redenen om terug te komen, ons schone sanitair.

Schoon sanitair vinden we een van de belangrijkste zaken op een camping. We maken zelf dagelijks zonder uitzondering het sanitair schoon. We zijn over het algemeen gezegend met gasten die het ons ook niet al te moeilijk maken. Maar mocht u onverhoopt toch iets opvallen: gelieve dit even te melden dan kunnen we het oplossen.

Daar wij het milieu op het hele landgoed een warm hart toe dragen, maken we schoon met ouderwetse maar  betrouwbare schoonmaakmiddelen. We gebruiken oerdegelijke groene zeep en soda. Om er een lekker luchtje aan te geven, voegen we hier zuivere etherische olie aan toe.  

Deze pagina en het gebruik van "het badeendje" is tevens een hele dikke knipoog naar nòg een logiesverstrekkend bedrijf in onze gemeente Hotel de Reiskoffer. Heeft u toevallig gasten die een fijn hotel zoeken, zoek dan niet verder. Tevens kunt u hier uitmuntend eten en dit ook weer lekker op wandelafstand van het landgoed. Bij vertrek daar ontvangt u een badeendje met opdracht ?

  • Absoluut schoon sanitair

   Het sanitair op het landgoed is absoluut schoon. We maken dit dagelijks zonder uitzondering zelf schoon.

  • Absoluut schoon sanitair
  • Absoluut schoon sanitair
  • Absoluut schoon sanitair
  • Absoluut schoon sanitair

Ecologisch verantwoord kamperen

Met de natuur mee

Op het landgoed doen we bijna alles om de natuur zo veel als mogelijk te sparen. We gebruiken nergens bestrijdingsmiddelen, kunstmest of andere zaken die de natuur kunnen schaden. In het toiletgebouw maken we schoon met de ouderwetse schoonmaakmiddelen als soda en groene zeep. Voor een aangename geur maken we gebruik van goede etherische olien.

Hebben we luizen in de kas? Dan gebruiken we lieveheersbeestpopjes. In het kippenhok gebruiken we roofmijten. We hopen dat u ons wilt helpen om het landgoed zo natuurlijk mogelijk te houden, door bijvoorbeeld geen muizengif te gebruiken, maar muizenvalletjes.