Absoluut schoon sanitair

Altijd spic en span

Voor veel gasten èèn van de redenen om terug te komen, ons schone sanitair. 

Schoon sanitair vinden we een van de belangrijkste zaken op een camping. We maken zelf dagelijks zonder uitzondering het sanitair schoon. We zijn over het algemeen gezegend met gasten die het ons ook niet al te moeilijk maken. Maar mocht u onverhoopt toch iets opvallen: gelieve dit even te melden dan kunnen we het oplossen.

Douchen is nog bij de prijs inbegrepen maar we verzoeken u wel gezien de huidige energieprijzen om funcioneel te douchen. Een kwartier is niet nodig om schoon te worden. 

In 2020 en 2021 hebben we een aantal aanpassingen gedaan in het toiletgebouw. We hebben de uitstortplaatsen voor uw chemische toilet buiten gemaakt. Dit voor het gemak en om de geur binnen, aangenamer te houden. Tevens hebben we in verband met het hele Coronagebeuren op de meeste plaatsen automatiche kranen geinstalleerd, zodat er geen contact hoeft te zijn met oppervlakken. Tevens hebben we de douches van een frisse tegel voorzien. Het tussenwandje wat in de douches aanwezig was hebben we verwijdert om hygienische redenen. 

Daar wij het milieu op het hele landgoed een warm hart toe dragen, maken we schoon met ouderwetse maar  betrouwbare schoonmaakmiddelen. We gebruiken oerdegelijke groene zeep en soda en de schoonmaakmiddelen van Ecover (biologisch merk). Om er een lekker luchtje aan te geven, voegen we hier zuivere etherische olie aan toe,  meestal Tea Trea daar dit tevens desinfecterend werkt.

U kunt ons speciale toiletpapier gewoon in het toilet gooien. Dit is speciaal wateroplosbaar toiletpapier. Gelieve dit ook in uw chemisch toilet te gebruiken. We zijn niet aangesloten op het openbare riool wat inhoud dat onze pompen niet tegen gewoon toiletpapier etc. kunnen en in het ergste geval vast kunnen lopen of een verstopping kunnen veroorzaken. Maandverband en poetslapjes gelieve in speciale bakjes te doen met het RVS klepje.

Deze pagina en het gebruik van "het badeendje" is tevens een hele dikke knipoog naar nòg een logiesverstrekkend bedrijf in onze gemeente Hotel de Reiskoffer. Heeft u toevallig gasten die een fijn hotel zoeken, zoek dan niet verder. Tevens kunt u hier uitmuntend eten en dit ook weer lekker op wandelafstand van het landgoed. Bij vertrek daar ontvangt u een badeendje met opdracht ?

  • Absoluut schoon sanitair

   Schoon

   Hygienisch

   Ruim

  • Absoluut schoon sanitair
  • Absoluut schoon sanitair
  • Absoluut schoon sanitair
  • Absoluut schoon sanitair

Ecologisch verantwoord kamperen

Met de natuur mee

Op het landgoed doen we bijna alles om de natuur zo veel als mogelijk te sparen. We gebruiken nergens bestrijdingsmiddelen, kunstmest of andere zaken die de natuur kunnen schaden. In het toiletgebouw maken we schoon met de ouderwetse schoonmaakmiddelen als soda en groene zeep. Voor een aangename geur maken we gebruik van goede etherische olien.

Hebben we luizen in de kas? Dan gebruiken we lieveheersbeestpopjes. In het kippenhok gebruiken we roofmijten. We hopen dat u ons wilt helpen om het landgoed zo natuurlijk mogelijk te houden, door bijvoorbeeld geen muizengif te gebruiken, maar muizenvalletjes.