Bezoekers

Dagbezoek of nachtbezoek

Het staat u normaal gesproken uiteraard vrij om bezoekers te ontvangen, maar lees gaarne wel even deze regeltjes door....

In verband met de Corona beperkingen is het op dit moment niet toegestaan om bezoekers te ontvangen. We weten dat dit heel vervelend is maar het kan even niet anders. Zodra de besmettingen weer af gaan nemen kunt u wel weer bezoek ontvangen. 

  1. Overdrijf het aantal bezoekers niet zodat er geen overlast is voor andere gasten. Het geven van een feestje, bbq etc. is dan ook niet toegestaan.
  2. Auto's van bezoekers hebben nooit toegang tot het landgoed. Wij doen dit om de rust van iedereen te kunnen garanderen. Bezoekers kunnen de auto aan de linkerkant van het landgoedhek parkeren of op de parkeerplaats rechts. Als hier geen plaats is, mogen er auto's geparkeerd worden aan de Pagnevaartdreef tussen de bomen  (tussen het fietspad en de weg). Zorg dat een auto geen gevaarlijk obstakel kan zijn. 
  3. Het tarief voor dagbezoek is € 2,00.
  4. Nachtbezoek ligt wat gecompliceerder dus we proberen het zo helder mogelijk uit te leggen. Mocht het desondanks toch niet duidelijk zijn dan leggen we het u uiteraard graag nog eens aan u uit:
  • Een nachtbezoeker in uw eigen kampeermiddel kost € 5,15 per persoon per nacht (dit is inclusief toeristenbelasting en zoals eerder aangegeven zonder auto).
  • Bent u er zelf niet en gebruikt een van uw kinderen, vrienden of buren uw kampeermiddel dan betalen zij ook € 5,15 per persoon per nacht, dus ook als u er zelf niet bent. 
  • Krijgt u inwonende kinderen op nachtbezoek die niet bij ons ingeschreven zijn dan is het tarief ook € 5,15 per persoon per nacht.
  • Het plaatsen van een extra tentje op uw plaats voor bezoekers is niet toe gestaan. Er is altijd wel een plaatsje vrij in de buurt van uw plaats. Hier berekenen we dan het gewone kampeertarief.

Het betalen van uw bezoek kunt u doen middels het deponeren van een briefje voorzien van uw naam en het verschuldigde tarief in het kistje op de jamtafel in de receptie. U kunt er ook voor kiezen een lijstje bij te houden wat u na afloop van uw kampeerperiode aan ons geeft en dan later betaald. Gelieve wel het lijstje zorgvuldig en begrijpelijk bij te houden.