Bezoekers

Dagbezoek of nachtbezoek

Op het landgoed staat rust hoog in het vaandel dus hier onder een paar regeltjes om dit in goede banen te leiden:

 1. Overdrijf het aantal bezoekers niet zodat er geen overlast is voor andere gasten. Het geven van een feestje, bbq etc. is dan ook niet toegestaan.
 2. Auto's van bezoekers hebben nooit toegang tot het landgoed. Wij doen dit om de rust van iedereen te kunnen garanderen. Bezoekers kunnen de auto aan de linkerkant van het landgoedhek parkeren of op de parkeerplaats rechts. Als hier geen plaats is, mogen er auto's geparkeerd worden aan de Pagnevaartdreef tussen de bomen  (tussen het fietspad en de weg). Zorg dat een auto geen gevaarlijk obstakel kan zijn. 
 3. Het tarief voor dagbezoek is € 2,50 (vanaf 3 jaar).
 4. Nachtbezoek ligt wat gecompliceerder dus we proberen het zo helder mogelijk uit te leggen. Mocht het desondanks toch niet duidelijk zijn dan leggen we het u uiteraard graag nog eens aan u uit:
 • Een nachtbezoeker (vanaf 3 jaar) in uw eigen kampeermiddel kost € 7,00 per persoon per nacht (dit is inclusief toeristenbelasting en zoals eerder aangegeven zonder auto).
 • Bent u er zelf niet en gebruikt een van uw kinderen of ouders uw kampeermiddel dan betalen zij ook € 7,00 per persoon per nacht, dus ook als u er zelf niet bent. 
 • Krijgt u inwonende kinderen op nachtbezoek die niet bij ons ingeschreven zijn dan is het tarief ook € 7,00 per persoon per nacht.
 • Het plaatsen van een extra tentje op uw plaats voor bezoekers is niet toe gestaan. Er is altijd wel een plaatsje vrij in de buurt van uw plaats. Hier berekenen we dan het gewone kampeertarief.
 • Het is in geen enkel geval toe gestaan dat u uw kampeermiddel verhuurd. Heeft u volwassen kinderen of uw ouders dan mag u het kampeermiddel wel uitlenen aan hen. Zij dienen dan dus wel het verschuldigde nachttarief van € 7,00 p.p.p.n. te betalen (ook als u er zelf niet bent).
 • U bent ten alle tijde verantwoordelijk voor het gedrag van uw bezoekers. 
 • Mocht er iets niet duidelijk zijn dan kunt u ons altijd aanspreken voor uitleg. 

Het betalen van uw bezoek kunt u doen middels het deponeren van een briefje voorzien van uw naam en het verschuldigde tarief in het kistje op de jamtafel in de receptie. U kunt er ook voor kiezen een lijstje bij te houden wat u na afloop van uw kampeerperiode aan ons geeft en dan later betaald. Gelieve wel het lijstje zorgvuldig en begrijpelijk bij te houden.