Duurzaam

Zuinig op de natuur

Er zijn een paar onderwerpen waar we af en toe een opmerking over krijgen: 

  1. Neem een zaklampje mee ⇒ Om de natuur zo min mogelijk in de war te brengen is er 's nachts verlichting, maar beperkt. Het is dus raadzaam om een zaklampje mee te nemen in geval u naar de toiletten loopt. 
  2. 20 eurocent muntstukjes ⇒ Het douchen is bij de prijs inbegrepen, maar wilt u een emmer warm water voor bijvoorbeeld afwas of een poetsbeurt in de caravan dan kunt u voor 20 eurocent bij de toiletten een emmer water halen. Hier zullen we niet rijk van worden maar in het verleden (toen dit gratis was) werd er op een verkeerde manier gebruik gemaakt van dit warme water. 
  3. We krijgen regelmatig opmerkingen over de mogelijkheid voor vuurtjes, vuurpotten, vuurkorven of open vuurtjes. We kunnen hier kort over zijn. Dit kan niet bij ons. We zijn in het bos gelegen en het risico als er op verschillende plaatsen op het terrein vuurtjes zouden worden gemaakt is te groot. Dus het is helaas ook niet mogelijk om en kachel in een zogenaamde tipitent te gebruiken. Een bbq mag maar dan ook alleen met houtskool of een gas bbq en met de nodige voorzorgsmaatregelen. Wellicht een alternatief :" Bij goed weer steken we op zaterdagavond de centraal gelegen pizza oven aan".  U kunt hier heerlijk aanschuiven met uw zelf meegebrachte pizza en genieten van de sfeer en lekkere luchten.