Honden met een mits.......

Lees dit eerst aandachtig door !

Hondenbaasjes, 

We laten gèèn honden op het landgoed toe, maar met goede afspraken,  kunnen wij hierop een uitzondering maken voor  kampeerveld de Nachtegaal, grenzend aan het ruime wandelbos Pagnevaart. We laten alleen een hond toe op de Nachtegaal voor gasten die een langere periode bij ons verblijven, dus minimaal 3 maanden De afgelopen jaren hebben gasten met  een hond met veel plezier op de Nachtegaal gestaan. Inmiddels zijn er om diverse redenen een aantal plaatsen vrij gekomen zoals ouderdom van de baasjes, verhuizing etc. 

Het veld grenst dus aan wandelbos Pagnevaart. U ontvangt een sleutel van een groen poortje wat aan dit bos grenst. Het is een ruim en fijn bos om heerlijk met uw beestje te wandelen en te relaxen. We verzoeken u wel heel vriendelijk uw hond niet mee de rest van het landgoed op te nemen, ook niet voor heel even naar bijvoorbeeld receptie, sanitairgebouw of ingang. Dit zou verwarring onder de andere gasten teweeg brengen. Op het veld de Nachtegaal en in het Pagnevaartbos dient de hond aangelijnd te zijn. Gelieve net als elders de bolussen van uw beestje op te ruimen.

Daar de Nachtegaal een beperkt aantal plaatsen heeft is het expliciet nodig om te reserveren. De Nachtegaal ligt ietsje verder van het sanitair. Als u een keertje vrijblijvend wilt komen kijken dan nemen we de tijd om onder het genot van een kopje koffie of kruidenthee alles met u te bespreken. 

We weten dat deze regeltjes streng overkomen, maar we  zouden het heel vervelend vinden als de verwachtingen anders zijn.  

In ruil voor onze strenge regeltjes, rekenen wij geen kosten voor uw viervoeter.

Misschien overbodig te vermelden maar honden van uw visite hebben geen toegang tot het landgoed.

Ook wij hebben zelf honden en zelfs deze komen niet op het landgoed.

* Uiteraard hebben echte hulphonden (voorzien van jasje etc.) wel toegang tot het landgoed.