Hond met een mits.......

Lees dit eerst aandachtig door !

Hondenbaasjes, 

We laten gèèn honden op het landgoed toe, maar alleen op het veld de Nachtegaal, kunnen we na het maken van goede afspraken soms een uitzondering maken. Dit veld grenst aan het grote wandelbos Pagnevaart. We laten per plaats op de Nachtegaal maar 1 hond toe en  alleen bij een verblijf van minimaal 3 maanden.  De afgelopen jaren hebben gasten met  een hond met veel plezier op de Nachtegaal gestaan. Inmiddels zijn er om diverse redenen een aantal plaatsen vrij gekomen zoals ouderdom van de baasjes, verhuizing etc. 

Het veld grenst dus aan wandelbos Pagnevaart. U ontvangt een sleutel van een groen poortje wat aan dit bos grenst. Het is een ruim en fijn bos om heerlijk met uw beestje te wandelen en te relaxen. We verzoeken u wel heel vriendelijk uw hond niet mee de rest van het landgoed op te nemen, ook niet voor heel even naar bijvoorbeeld receptie, sanitairgebouw of ingang. Dit zou verwarring onder de andere gasten teweeg brengen. Op het veld de Nachtegaal en in het Pagnevaartbos dient de hond aangelijnd te zijn. Gelieve net als elders de bolussen van uw beestje op te ruimen.

Daar de Nachtegaal een beperkt aantal plaatsen heeft, verzoeken wij u bij het eerste telefonische contact of mailcontact aan te geven dat u voor dit veld wilt komen kijken. De Nachtegaal ligt ietsje verder van het sanitair. Als u een keertje vrijblijvend wilt komen kijken dan nemen we de tijd om onder het genot van een kopje koffie of kruidenthee alles met u te bespreken. 

We weten dat deze regeltjes streng overkomen, maar we  zouden het heel vervelend vinden als de verwachtingen anders zijn.  

In ruil voor onze strenge regeltjes, rekenen wij geen kosten voor uw viervoeter.

Misschien overbodig te vermelden maar honden van uw visite hebben geen toegang tot het landgoed.

Ook wij hebben zelf honden en zelfs deze komen niet op het landgoed.

* Uiteraard hebben echte hulphonden (voorzien van jasje etc.) wel toegang tot het landgoed.