Honden met een mits.......

Lees dit eerst aandachtig door !

Hondenbaasjes,

Als u dit stukje even doorleest, kunt u een wel overwogen beslissing nemen of u zich kunt vinden in onze regeltjes aangaande hondjes. 

In principe laten wij gèèn honden op het landgoed toe, maar in uitzonderlijke gevallen kunnen wij hierop een uitzondering maken voor het kampeerveld de Nachtegaal aan de buitenkant van het landgoed, een ruim en zonnig veld. De Nachtegaal ligt ietsje verder van het sanitair. 

Het veld grenst aan wandelbos Pagnevaart. U ontvangt een sleutel van een groen poortje wat aan dit bos grenst. In dit bos heeft u alle ruimte om uw viervoeter uitgebreid uit te laten en zelf heerlijk te wandelen. We verzoeken u dan ook heel vriendelijk uw hond niet mee de rest van het landgoed op te nemen, ook niet voor heel even naar bijvoorbeeld receptie, sanitairgebouw of ingang. Dit zou verwarring onder de andere gasten teweeg brengen. Op het veld de Nachtegaal en in het Pagnevaartbos dient de hond aangelijnd te zijn. Gelieve net als elders de bolussen van uw beestje op te ruimen. Misschien overbodig te vermelden maar honden van uw visite hebben geen toegang tot het landgoed.

Daar de Nachtegaal een beperkt aantal plaatsen heeft is het expliciet nodig om te reserveren. 

Ook wij hebben zelf honden en zelfs deze komen niet op het landgoed.

We weten dat deze regeltjes streng overkomen, maar we willen duidelijkheid voor alles en zouden het heel vervelend vinden als u tevoren niet goed geinformeerd bent. 

In ruil voor onze strenge regeltjes, rekenen wij geen kosten voor uw viervoeter.

* Uiteraard hebben echte hulphonden (voorzien van jasje etc.) wel toegang tot het landgoed.